Diensten

Onze diensten

Hieronder vindt u de diensten die wij leveren. Staat uw dienst er niet tussen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Diensten

Aluminium coaten

Eerst wordt het product ontdaan van stof en ge-egaliseerd. Hierna begint het coaten. Door dit hele proces met de hand te doen, waarna een grondige controle wordt uitgevoerd, kunnen wij een perfecte kwaliteit garanderen

Diensten

Poeder coaten

Poedercoating is een elektrostatisch proces waarbij wij handmatig  poeder op het product spuiten.
Daarna gaat het product in de oven waarbij de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar. Daarna stroperig en tenslotte uithard tot een mooie, duurzame coating.

Diensten

Staal coaten

Het materiaal wordt ontdaan van stof en ge-egaliseerd. Hierna begint het coaten. Er wordt met de hand poeder opgespoten waarna het in de oven om het materiaal wordt gemoffelt. Dit kan tot een maximum van drie lagen zonder verlies van schoonheid op het materiaal.

Diensten

Stralen

Het stralen is een voorbehandeling om het poedercoaten effectiever te maken.
Bij het stralen wordt handmatig met een hoge druk een straalmiddel op uw producten gespoten, hierdoor wordt roest, walshuid en oude verflagen verwijderd.

Diensten

Velgen coaten

Velgen coaten biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie en extreme weersomstandigheden. Wintervelgen zijn na het poeder coaten optimaal bestand tegen neerslag en de winterse kou. Velgen poeder coaten kan in vele verschillende kleuren, met of zonder blanke lak.

Offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.